Työntekijöiden Kommentteja


Christian Findshøj, Account Manager


"
Pidän työnkuvassani tapahtuneesta kehityksestä Despecillä. Työskenneltyäni kaksi vuotta Sales & Marketing Representative -nimikkeellä, sain mahdollisuuden siirtyä Account Manageriksi. Arvostan suuresti Despecin osoittamaa luottamusta sekä kokemaani henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä."

Dorte Persson, Warehouse Assistant

"Kaikkia työntekijöitä arvostetaan yhtä lailla ja kaikki ovat ystävällisiä toisilleen. Tunnen olevani osa Despec-perhettä ja koen, että työpanokseni on yhtä tärkeä kuin kenen tahansa muunkin Despecillä."

Thomas von Wowern, Product Sales Specialist - Print/Print Solutions

"Hyvää ryhmähenkeä pidetään tärkeänä useissa yrityksissä. Despecillä sen vaikutuksen todella huomaa. Työtehtävästä huolimatta autamme toinen toistamme. Hyvän ryhmähengen ansiosta olemme työllemme omistautuneita asiantuntijoita ja lisäksi meillä on hauskaa työpaikalla."

Lars Bertram Pedersen, Warehouse Manager

"Pidän erityisesti siitä, että työntekijöillä on läheiset keskinäiset suhteet, niin toimistolla kuin varastossakin. Yrityksen toimitusjohtaja muiden muassa käy usein tervehtimässä meitä varastolla. Kun me yrityksen työntekijät tunnemme toisemme ja olemme paljon tekemisissä, ymmärrämme paremmin toistemme työn tärkeyden ja työilmapiiri pysyy hyvänä."

Carl Skantz, Key Account Manager

"On hauskaa olla osa organisaatiota, jossa työntekijät, tavarantoimittajat ja jälleenmyyjät toimivat yhdessä saavuttaakseen yhteisen tavoitteen tai aikaansaadakseen sopimuksen tai parannuksen, josta voimme kaikki olla tyytyväisiä ja ylpeitä. Yrityksen ja liiketoimintaympäristön kaikki työntekijät roolista riippumatta ​​voivat osallistua ja vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa yrityksessä."

Britt Listøl Ørbech, Sales Manager

"Despec on “kansainvälinen mutta paikallinen” – olemme suuri tekijä Skandinaviassa ja silti mielestäni Despec on hyvin paikallinen. Despec nähdään kotimaisena yrityksenä ja asiakkaamme ovat kotimaisia."