Työntekijöiden KommenttejaUlf Gustenson, Nordic Product Manager

Despecillä on miellyttävää työskennellä, ja kollegat ovat keskeinen osa sitä. Olemme vahvoja, luotamme toisiimme, pyrimme samaan suuntaan ja meillä on hauskaa työskennellessämme yhdessä. Meillä "tiimi on tärkeämpi kuin yksilö".

 

 


Dorte Persson, Warehouse Assistant

Kun tapaat ihmisiä työpaikalla, kaikki suhtautuvat toisiinsa ystävällisesti. Minusta tuntuu, että olen osa Despeciä, niin kuin olisin osa perhettä, ja koen, että työni on yhtä arvokasta kuin kaikkien muidenkin työ.


Daniel Sunneson, BID & Price Manager

Despecillä on "pienyritys"-mentaliteetti, vaikka olemme suuri toimija markkinoilla. Seinien sisällä on paljon naurua ja huumoria, mutta myös korkea työmentaliteetti, josta nautin todella paljon. Despec on antanut minulle paljon luottamusta ja uskoa omalla osaamisalueellani, mikä on saanut minut kasvamaan Despecin hengen edistäjänä ja ihmisenä.

 


Håvard Husrem, Account Manager

Mielestäni parasta Despecillä on se, että kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme. Lisäksi minulla on erittäin hyvät työkaverit, joiden kanssa yhdessä voimme auttaa asiakkaitamme lähes kaikissa heidän toiveissaan. Olen myös todella iloinen siitä, että asiakkaani toivottavat minut tervetulleeksi matkustaessani ympäri Norjaa.


Marita, Customer Support

Vapaus ja itseluottamus kehittää ja toteuttaa uusia ideoita tekee arjesta erittäin jännittävää. Työskentelemme joka päivä tarjotaksemme parasta asiakkaillemme ja siten myös parasta Despecille.