Ympäristö ja kestävä kehitys


Johtavana pohjoismaisena IT-tarvikkeiden ja toimistotuotteiden jakelijana Despec keskittyy viiteen tärkeimpään tuoteryhmään;
Tulostustarvikkeet ja paperi, IT-tuotteet ja -tarvikkeet, ergonomia ja hyvinvointi, printterit ja skannerit sekä toimistolaitteet ja -tuotteet.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka edustavat kestävää ympäristöajattelua ja jotka täyttävät heidän odotuksensa meistä kumppanina. Despec pyrkii vähentämään negatiivisia ympäristövaikutuksia tarjoamalla kestäviä vaihtoehtoja tuotevalikoimassa ja kuljetuksissa, optimoimalla resurssien käyttöä sekä kierrättämällä ja vähentämällä jätettä. Despec on sitoutunut kehittämään liiketoimintaansa vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä kestävämmällä tavalla.

Kestävä kehitys on olennainen ja luonnollinen osa liiketoimintaamme, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan ja arvioimaan kestävyys- ja ympäristösuoritustamme.

 

 
 


  


  
Ympäristöpolitiikkamme
Pyrimme kestävään kehitykseen

Despecin ympäristötyö lisää osaltaan tietoisuuttamme vaikutuksistamme, suojelee ympäristöä ja ehkäisee saastumista. Ympäristötyötä arvioidaan ja parannetaan jatkuvasti ja siitä tiedotetaan työntekijöille. Despec noudattaa kaikkia sovellettavia ympäristölainsäädäntöjä, -direktiivejä ja -määräyksiä, jotka vaikuttavat yrityksen toimintaan.

Lue lisää


  
Kestävän kehityksen politiikkamme
Haluamme edistää kestävämpää tulevaisuutta

Me Despecillä pyrimme kestävään kehitykseen, jossa sekä ympäristö- että sosiaalisten vaikutusten huomioon ottaminen on pitkän aikavälin talouskasvun edellytys. Kestävään kehitykseen tähtäävän työn on oltava kiinteä ja luonnollinen osa yrityksen toimintaa, jota parannetaan ja arvioidaan jatkuvasti.

Lue lisää