Ergonomia ja terveys


Ergonomiaan ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden ja tarvikkeiden valikoima sisältää osoitinlaitteita, hiiriä, ranne- ja jalkatukia, asiakirjatelineitä, häikäisy- ja tietoturvasuojia sekä hygienia- ja ensiaputuotteita, kuten IT-puhdistusaineita, suojavarusteita sekä ensiapuasemia ja -pakkauksia. Kaikki tuotevalikoimamme tuotteet ovat korkealaatuisia, ja ne on valittu huolella vastaamaan sekä kiinteän että mobiilin työpisteen tuotteiden laatuvaatimuksiin.

Ergonomia ja hyvinvointi on kasvava kategoria Despecin tuotevalikoimassa, ja perusteelliset tuotetiedot sekä valmistajan tuotetietolomakkeet auttavat tukemaan sinua tuotteiden myynnissä.

Valikoimassamme on tunnettujen valmistajien korkealaatuisia tuotteita, niiden tuotesuunnittelussa on keskitytty sekä ylläpitämään hyvinvointia työpaikalla ja kotona että tarjoamaan käyttäjilleen ominaisuuksiltaan parhaita tuotteita.

Innovatiiviset tuotteet on suunnattu sekä yrityksille että yksityishenkilöille, ja kaikissa tämän kategorian tuotteissa jälleenmyyjän kate on korkea.