Luo paras mahdollinen (koti)toimisto!

Uskomme maailmaan, jossa työskentelet fiksusti ja voit hyvin. Tutkimukseen ja tietoon perustuen luomme innovatiivisia ratkaisuja, jotta työpisteesi olisi sinulle paras mahdollinen.

Uskomme maailmaan, jossa työskentelet fiksusti ja voit hyvin. Tutkimukseen ja tietoon perustuen luomme innovatiivisia ratkaisuja, jotta työpisteesi olisi sinulle paras mahdollinen.

Uskomme, että optimaaliset työolosuhteet ja ihmiskeskeinen työpaikka lisäävät terveyttä, turvallisuutta, mukavuutta ja tuottavuutta. Filosofiamme on Work Smart - Feel Good, ja sillä haluamme edistää optimaalisia työolosuhteita. Se tarkoittaa mm. dynaamista istuma- ja seisomatyöasennon vaihtelua sekä taukojen pitämistä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Ihmiskeskeisessä työympäristössämme toimivaksi suunniteltu työpiste ja työssä viihtyminen kulkevat käsi kädessä.

 

Työympäristö, jossa "Sinä" olet keskiössä

Työntekijäkeskeisessä työympäristössä asetamme ihmiset keskiöön luomalla optimaaliset työolosuhteet ja ottamalla huomioon ympäristövaikutukset. Tämä koskee sekä toimistoympäristöä että liikkuvaa työtä. Pyrimme luomaan ympäristön, jossa työskentelet älykkäästi ja tunnet olosi hyväksi. Toteutamme visiomme ja missiomme pyrkimällä huippuosaamiseen sekä laajentamalla asemaamme innovaatiojohtajana ja osaamiskumppanina markkinoilla.

 

  

Nauti tuotteistamme pitkään

Tuotteemme ovat korkealaatuisia, joten ne kestävät pitkään päivittäisessä käytössä. Asiakkaidemme ei tarvitse vaihtaa tuotteitamme usein, mikä on suuri etu ja tarkoittaa pienempää ympäristövaikutusta. Jos jokin osa rikkoutuu, meillä on yleensä varaosia varastossa, ja ne on helppo vaihtaa. Luotamme niin paljon tuotteidemme laatuun, että olemme päättäneet muuttaa takuukäytäntömme lakisääteisestä, pakollisesta takuusta (2 vuotta):

Muut kuin elektroniset tuotteet: Standardi 5 vuotta, elinikäinen takuu rekisteröinnin jälkeen.

Elektroniset tuotteet: Standardi 3 vuotta, 5 vuoden takuu rekisteröinnin jälkeen.


 

  

  

 

  

Meillä on kevyimmät kannettavan tietokoneen jalustat!

Kannettavan tietokoneen jalustan tärkein ominaisuus on, että se toimii nostimena ja asettaa näytön ergonomiseen katselukulmaan. Kun kannettavan tietokoneen näytön katselukulma, etäisyys ja korkeus ovat ihanteelliset, ryhti paranee, näytön katsominen on miellyttävämpää ja tuottavuus lisääntyy työpäivän aikana. Meillä on laaja valikoima kannettavan tietokoneen tukia ja telineitä. Tältä sivulta löydät kaikki kannettavan tietokoneen tuet ja telineet, jotta voit helposti ja nopeasti löytää juuri sinulle sopivan tuotteen!

 

 

 

Ainutlaatuiset BakkerElkhuizen-tuotteet, joista olemme ylpeitä!

 

EnergyByLight
Parempaa keskittymistä
ja suorituskykyä työskentelyyn ja laadukkaammat yöunet. 

 

 

ErgoSlider
ErgoSlider Plus on hiiriohjain, joka sijoittuu suoraan vartalon eteen ja jota voidaan käyttää molemmilla käsillä.

 

 

PRF Mouse Wireless
PRF Mouse Wireless on langaton pystyhiiri,
joka takaa ergonomisen työskentelyasennon.


 

  

 

 

   

 

Kompaktit näppäimistöt

Älä käytä mitä tahansa näppäimistöä, vaan valitse itsellesi parhaiten sopiva malli. Hyvä näppäimistö on tärkeä osa työergonomiaa, koska sormesi kulkevat näppäimistöllä jopa 20 kilometriä työpäivän aikana (Microsoft, 2003, 7). Tarjoamme laajan valikoiman ergonomisia näppäimistöjä, joiden tavoitteena on ehkäistä ja lievittää pitkäaikaista rasitusta ja parantaa samalla mukavuuttasi, hyvinvointiasi ja tuottavuuttasi.

 

 

 

 

30 vuoden kokemus!

Kokemusta ei voi ostaa, ja se kasvaa jatkuvasti. BakkerElkhuizenilla on nyt yli 25 vuoden kokemus ergonomiasta, työpisteen suunnittelusta ja HR-ohjelmistoista.

 

Tiedon jakaminen

Mielestämme on tärkeää jakaa ergonomiaa koskevaa tietoa.
Tietomme on avoimesti saatavilla verkossa, ja voit osallistua erilaisiin webinaareihin.

  

 

Henkilökohtainen vinkki!

Jokainen tietokoneen käyttäjä on erilainen
ja heillä on erilaisia toiveita. Siksi saat aina räätälöityjä neuvoja asiantuntijoiltamme.
Ihan vain siksi, että ansaitset sen.