Brother

Despeciltä löydät laajan valikoiman Brotherin muste- ja laserväritulostimia, tarratulostimia, skannereita, muste- ja laservärikasetteja ja muita tarvikkeita.


Brother on maailmanlaajuisesti toimiva tietotekniikkavalmistaja

Jo 110 vuotta sitten Japanin Nagoyassa perustetulla Brotherilla on Euroopassa yli 60-vuotinen historia. Brother toimii 44 maassa ja tuotteita myydään yli 100 maassa ympäri maailmaa. Brother on erityisen ylpeä henkilökohtaisesta lähestymistavastaan.

At your side - Olemme sinua varten

Tapamme toimia erottaa meidät muista. Mottomme mukaisesti asetamme asiakkaamme aina etusijalle kaikessa mitä teemme. Pyrimme ennakoimaan asiakkaidemme odotukset ja ylittämään heidän odotuksensa. Lyhyesti tämä tarkoittaa sitä, että olet meille tärkeä ja palvelemme sinua parhaamme mukaan.

Brother Earth

Me Brotherilla suhtaudumme ympäristövastuuseemme vakavasti ja siksi haluamme kannustaa asiakkaitamme toimimaan samoin ja kierrättämään värikasettinsa. Alkuperäisten Brother laser- ja mustekasettien kierrättäminen on sinulle asiakkaanamme täysin ilmaista. Lue lisää siitä, miten yhteistyösi auttaa meitä minimoimaan ympäristövaikutustamme >>