Alkuperäinen CHERRY – tuotemerkin tarina


Vuonna 1953 perustettu CHERRY-brändi on kehittynyt yhdeksi maailman johtavista näppäimistöjen, hiirten ja muiden oheislaitteiden valmistajista.
Yli 65 vuoden kokemuksella CHERRY jatkaa tyylikkäästi suunniteltujen, kestävien ja laadukkaiden tuotteiden tuotantoa ja innovointia.


Ajaton ja kestävä: Fiksut ammattilaiset luottavat alkuperäisten CHERRY-tuotteiden laatuun


 

Alkuperäinen CHERRY-laatu on oheislaitteiden vertailuarvo useissa sovelluksissa.
Hiiri-näppäimistö-setit, hiiret, näppäimistöt, mekaaniset MX-kytkimet ja kortinlukupäätteet ovat brändin ydin tänä päivänä.


CHERRY keskittyy neljään liiketoiminta-alueeseen:

  • Toimisto ja teollisuus
  • Komponentit
  • Pelituotteet
  • Turvallisuus

 


Oikealla: CHERRY pääkonttori, Auerbach, Saksa (ennen ja nyt)

  
CHERRY-näppäimistöt ovat huipputeknisiä, korkealaatuisia ja erittäin kestäviä. Niitä voidaan käyttää niin pelaamiseen, toimistotyöskentelyyn kuin multimediasovelluksissakin.CHERRY-hiiret 
istuvat optimaalisesti käteen ja ovat miellyttävä, tarkka ja pitkäikäinen apuväline pelaamiseen, toimistokäyttöön ja graafiseen työhön.
CHERRY Desktop-setit
(hiiri-näppäimistö) on suunniteltu ammattilaisille, ja niissä on otettu huomioon langattomat standardit, tehokas akunkulutus sekä mukavuus pitkäaikaisessa käytössä.


Ympäristö, kestävä kehitys ja turvallisuus


Elinympäristömme johdonmukainen suojelu on CHERRYn ilmoittama tavoite ja olennainen osa yrityspolitiikkaa. CHERRY on ylpeä siitä, että sen tuotteet ovat saaneet arvostetut halutun Blue Angel -sertifikaatin. Blue Angel -sertifikaatti on johtava ympäristömerkki, joka myönnetään tuotteille, jotka noudattavat korkeita kestäviä tuotantostandardeja, joiden käyttöikä on pitkä ja joiden suunnittelussa on otettu huomioon kierrätettävyys. CHERRY on saanut myös tunnustetun GS-sertifikaatin, joka tarkoittaa, että CHERRYn tuotteet täyttävät Saksan tuoteturvallisuuslaissa määritellyt laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

 

 

 

Connect with CHERRY: