Korkealuokkaiset tietokonelaukut


Saksalainen tuotekehitys, sveitsiläinen laatutietoisuus ja kansainvälinen tunnelma omistajajohtoisessa yrityksessä antavat DICOTAlle mahdollisuuden keskittyä tärkeisiin yksityiskohtiin. He ovat täysin sitoutuneita ja intohimoisia tekemään kaikkien päivittäisestä liikkuvasta elämästä mukavampaa ja turvallisempaa.

Tietokoneet muuttuivat kannettaviksi 90-luvun alussa, ja DICOTA halusi olla mukana tässä kehityksessä. DICOTA on jo 30 vuoden ajan valmistanut korkealuokkaisia ja laadukkaita laukkuja, ja se on markkinajohtaja Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

Tuotemerkin saksalainen perintö on säilynyt tähän päivään asti. Vuodesta 2013 lähtien siihen on lisätty myös sveitsiläinen elementti: kokonaisvaltainen keskittyminen kestävään kumppanuuteen asiakkaiden, toimittajien ja työntekijöiden kanssa. Loistava yhdistelmä: sveitsiläinen sydämeltään, saksalainen mieleltään ja kansainvälisesti suuntautunut.


  

   


 
  
Tällä hetkellä DICOTAlla on omat tytäryhtiöt Saksassa, Hongkongissa ja Dubaissa, ja se hallinnoi kansainvälisen konserninsa toimintaa Sveitsin pääkonttorista käsin. Osaavat työntekijät ja yhteistyökumppanit auttavat olemaan lähellä asiakkaita ja ymmärtämään markkinoita yli 60 maassa. Kurssi on selvästi asetettu kasvuun. DICOTA-konsernin omistajat keskittyvät siihen, että heillä on vankka, johdonmukainen ja hyvin harkittu laajentumisstrategia, jonka tuloksena on jatkuvasti uusia markkinoita, jotka tukevat tuotemerkin keskeisiä arvoja: luotettavuutta ja täydellisyyttä viimeistä tärkeää yksityiskohtaa myöten.

Loppuasiakas on aina keskiössä, myös epäsuorassa myyntimallissa. Kaikki toiminnot ensimmäisestä tuoteideasta laadunvalvontaan keskittyvät täysin asiakastyytyväisyyteen. BSCI:n (Business Social Compliance Initiative) jäsenenä DICOTA pitää ekologisen kestävyyden lisäksi myös sosiaalista kestävyyttä erittäin tärkeänä. Ja näin he sulkevat ympyrän. Toimittajista työntekijöihin ja sinuun.

  

  

 

Johtavana premium-laukkumerkkinä DICOTA on tietoinen sosiaalisesta ja ekologisesta vastuustaan ja muokkaa aktiivisesti tulevaisuutta. Se pyrkii määrätietoisesti löytämään innovatiivisia tapoja säästää resursseja ja rakentaa reiluja kumppanuuksia asiakkaiden, toimittajien ja työntekijöiden kanssa.

Johdonmukainen kierrätys auttaa säästämään resursseja. DICOTA keskittyy materiaaleja valitessaan kestäviin vaihtoehtoihin. Eco BASE-, Eco SCALE-, Eco SELECT-, Eco PRO- ja Eco MOTION -mallistojen päämateriaali on valmistettu 100 %:sti kierrätetystä PET:stä. Tämä materiaali vähentää ympäristövaikutuksia laadusta, ulkonäöstä ja tuntumasta tinkimättä.