DYMO® aloitti vuonna 1958 kohokuviointeja tekevänä yrityksenä ja on kasvanut etikettiteollisuuden johtavaksi yritykseksi, joka toimii maailmanlaajuisesti ja vastuullisesti. Vastuullisuus on erittäin tärkeä arvo DYMO®:lle, ja yritys onkin sitoutunut maksimoimaan asiakkaidensa tehokkuuden ja investoimaan samalla kestävyyteen - yksi etiketti kerrallaan.

DYMO®:lla on tavoitteelleen omistautunut tiimi, joka pyrkii kehittämään yrityksen kestävän kehityksen prosesseja paremmiksi joka päivä - ei vain tuotteiden ja pakkausten osalta, vaan myös tuotanto- ja kuljetusprosessien sekä sosiaalisen ja ympäristövastuun kautta.

Lisätietoja DYMO®:n kestävyysaloitteista löydät täältä.

 

DYMO® - sitoutuminen kestävään kehitykseen

 


Forest Stewardship Council®*


DYMO®-paperituotteet ovat FSC Mix -paperituotteita, mikä tarkoittaa, että tuotteet on valmistettu hyvin hoidetuista, FSC®-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä peräisin olevasta materiaalista.

Forest Stewardship Council® (FSC®) on maailmanlaajuinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on omistautunut vastuullisen metsänhoidon edistämiseen maailmanlaajuisesti.


100 % teollisuuden ylijäämämateriaalia

DYMO® muoviset tarrakasetit on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista.

Kaikki materiaalit ovat peräisin valmistajien tuottamasta romumateriaalista, joka oli tarkoitettu hävitettäväksi. Nämä jätteet käsitellään ja käytetään uudelleen tarrakasettien valmistukseen.


80 % kuluttajien ylijäämämateriaalia

DYMO® pahviset pakkaukset on valmistettu 80 % kierrätysmateriaalista, DYMO® muoviset kuluttajapakkaukset on valmistettu 60 % kierrätysmateriaalista.


Kaikki materiaalit on otettu talteen hävitettäväksi tarkoitetusta kuluttajajätteestä, ja ne käytetään nyt uudelleen pakkausten valmistukseen.

 

 


BPA-vapaa LabelWriter-paperi


BPA eli bisfenoli A on paperin keinotekoinen pinnoite, joka vaikuttaa negatiivisesti paperin liukoisuuteen, käyttäjien terveyteen ja ympäristöön. Kaikki DYMO® LabelWriter™ -paperitarrat ovat BPA-vapaita.

*FSC®-materiaalit, joita käytetään Authentic DYMO® Letratag- ja LabelWriter-paperitarroissa.