Tekniikkaa harmoniassa ympäristön kanssa

Kun on kyse tekniikan valinnasta, Epson tietää, että yritykset korostavat luotettavuutta ja ympäristövaikutuksia. Siksi keskitymme tuotteiden suunnittelussa luotettavuuteen, kierrätettävyyteen ja energiatehokkuuteen. Tämän sitoutumisen ansiosta olemme pystyneet vähentämään tuotteidemme ympäristövaikutuksia niiden elinkaaren ajan.

Epson kehittää jatkuvasti uusia tapoja ympäristöstandardien vaatimusten täyttämiseksi. Tutkimus- ja kehitystyömme ansiosta voimme tuottaa innovatiivisia ja tarkkoihin tekniikkoihin perustuvia laitteita, joissa on useita energiaa säästäviä toimintoja. Näin sinun ei tarvitse valita planeetan hyvinvoinnin ja yrityksesi tulokseen vaikuttavien etujen välillä.

 

© Jasper Gibson

© Jasper Gibson

Lämmötön tekniikka


Emme voi sulkea silmiämme maailmanlaajuiselta ilmastokriisiltä. Ellei tilanne muutu, näemme pian dramaattisia muutoksia planeettamme ekosysteemeissä. Yksi asia, johon voimme vaikuttaa, on energiankulutus.

Sähkön tuottaminen fossiilisilla polttoaineilla tuottaa valtavan määrän hiilidioksidia. Sekä yritysten että yksityishenkilöiden on alettava säästää energiaa ja käyttää uusiutuvia energianlähteitä. Kestävien valintojen tekeminen on nyt välttämätöntä.

TURN DOWN THE HEAT. Vähennä energiankulutusta vaihtamalla lämmöttömään tekniikkaan. Pienikin muutos voi todella auttaa. Jos kaikki ihmiset tekevät yhden pienen muutoksen, sillä voi olla valtava myönteinen vaikutus. Voimme muuttaa tarinaa yhdessä, sivu kerrallaan.

 

© Jasper Gibson

© Jasper Gibson

TURN DOWN THE HEAT


Epson ja National Geographic haluavat yhdessä lisätä tietoisuutta siitä, että lämmön vähentäminen on erinomainen keino minimoida ympäristövaikutukset. Tällä lyhyellä videolla National Geographicin tutkimusmatkailija Katey Walter Anthony selittää, miten "lämpö tuhoaa ikiroudan. Lämmön säästäminen on yksi parhaista keinoista minimoida ympäristövaikutukset. Valitsemalla lämmöttömän tekniikan voimme vähentää energiankulutusta ja kasvihuonekaasupäästöjä sekä hidastaa ikiroudan sulamista arktisella alueella."


Lämmöttömän tulostustekniikan edut

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

 

 


Pienempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa


Epsonin lämmötön tekniikka käyttää 83 % vähemmän energiaa, sillä se ei vaadi lämmitystä. Koska mustesuihkutulostimissa ei ole lämmitysyksikköä, energiankulutus on paljon pienempi kuin lasertulostimissa.

Vähemmän vaihdettavia osia, pienemmät ympäristövaikutukset

Lasertulostimissa on tyypillisesti enemmän tarvikkeita, ja monissa tapauksissa rumpu, siirtohihna ja lämmitysyksikkö on ajoittain vaihdettava. Lämmöttömän tekniikan ansiosta mustesuihkutulostimemme tuottavat jopa 96 % vähemmän käytettyjä tarvikkeita kuin lasertulostimet.

Säästä aikaa luotettavalla ja nopealla tulostuksella


Lämmötön tekniikka ei vaadi lämmitystä, kun laitteeseen kytketään virta tai kun se aktivoidaan lepotilasta. Näin ollen tulostaminen alkaa välittömästi, mikä tekee siitä 50 % nopeamman valmiustilasta lasertulostimiin verrattuna.

Huoltotoimien väheneminen lisää tuottavuutta


Epsonin mustesuihkutulostimissa on niiden lämmöttömän tekniikan ansiosta vähemmän osia, jotka voivat vikaantua, mikä vähentää käyttäjältä vaadittuja toimia.