Käytä ergonomista hiirtä!

Tavallisessa hiiressä ranne on täysin kääntynyt, eli kämmen on alaspäin. Tämä ei ole luonnollinen asento. Kun asetat ranteesi "handshake grip" -asentoon, se on ottanut neutraalin asennon. Tämä asento on helpompi säilyttää ja samalla miellyttävämpi. Ja mitä mukavammin istut tietokoneen ääressä, sitä tuottavampi olet.

  

 
Evoluent-salkku


Evoluent3

Evoluent3-pystyhiiri on osa Evoluent-perhettä ja on jo osoittanut loistavat ominaisuutensa.

Evoluent4

Pystyhiiri, joka tukee sinua työskentelemään terveellisesti, mukavasti ja tuottavasti.

Evoluent C

Tukee kättäsi pystyyn neutraalissa asennossa, joka eliminoi kyynärvarren vääntymisen.

Evoluent D

Evoluent D -pystyhiiren avulla koet ergonomian ja mukavuuden korkeammalla tasolla.
  
  

Autamme sinua valitsemaan!

On olemassa useita ergonomisia hiiriä, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Lisäksi kaikki valmistamamme hiiretyypit alentavat enemmän tai vähemmän pronaatiota, ranteen ojennusta ja ulnaarista poikkeamaa. Esittelemme neljä ergonomisten hiirien tyyppiä: pysty-, keski-, tarkkuus- ja erikoishiiret.

  
   

  


Saat viiden vuoden takuun ilmaiseksi!

Tuotteemme ovat korkealaatuisia, mikä tarkoittaa, että ne kestävät pitkään päivittäisessä käytössä. Suuri etu on se, että asiakkaidemme ei tarvitse vaihtaa tuotteitamme usein, mikä tarkoittaa, että ympäristömme kuormittuu vähemmän. Jos jokin osa menee rikki, meillä on usein varaosia varastossa ja ne ovat helposti vaihdettavissa. Olemme niin vakuuttuneita tuotteidemme laadusta, että olemme päättäneet muuttaa takuukäytäntömme lakisääteisestä, pakollisesta takuusta seuraavaan:

Ei-elektroniset tuotteet:    Vakio 5 vuotta, elinikäinen takuu rekisteröinnin jälkeen
Elektroniset tuotteet:    Vakio 3 vuotta, 5 vuoden takuu rekisteröinnin jälkeen

  
   


30 vuoden kokemus!

Kokemusta ei voi ostaa, se kasvaa jatkuvasti. BakkerElkhuizenilla on nyt yli 30 vuoden kokemus ergonomian, työpaikkasuunnittelun ja HR-ohjelmistojen alalla.Tietämyksen jakaminen

Pidämme tärkeänä jakaa ergonomiaa koskevaa tietämystämme. Tietomme on avoimesti saatavilla verkossa, ja voit osallistua erilaisiin webinaareihin.
Henkilökohtaista neuvontaa!

Jokainen tietokoneen käyttäjä on erilainen tai hänellä on erilaisia toiveita. Siksi saat aina räätälöityjä neuvoja asiantuntijoiltamme. Ihan vain siksi, että ansaitset sen.