Floortex


Floortex on Euroopan johtava työpistemattojen toimittaja, yritys on perustettu Iso-Britanniassa vuonna 2001. Vertaansa vailla oleva suojamattojen ja lattian suojatuotteiden valikoima tarjoaa kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita, jotka suojaavat kaikkia lattioita, tuoleja sekä oviaukkoja pitämällä vilkkaan liikenteen alueet puhtaampina ja turvallisempina pidempään.

Vertaansa vailla oleva erittäin korkealaatuinen tuotevalikoima

Yritys valmistaa tuotteensa omassa tehtaassaan Belfastissa, mikä takaa korkean laadun. Tuotantolaitos käyttää jopa 30% uusiutuvaa energiaa, tuuliturbiinivoimaa, osana ympäristöystävällistä lähestymistapaa liiketoimintaan. Vuodesta 2002 lähtien Floortex on ollut innovaatioiden eturintamassa lattian suojatuotteiden valmistuksessa ja markkinoinnissa. Floortex tarjoaa vertaansa vailla olevan valikoiman erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka tuottavat käyttäjilleen lisäarvoa.

 


Miksi kannattaa valita Floortex:

 

  • Floortex on johtava työpistemattojen valmistaja, joka on kehittänyt mm. polykarbonaatista valmistetut suojamatot ja heidän mattovalikoimansa sisältää antimikrobista ja antistaattista teknologiaa.

  • Floortex on vastuullinen valmistaja, joka käyttää työpistemattojen valmistuksessa uusiutuvaa energiaa ja kierrätettyä muovimateriaalia aina kun mahdollista sekä varmistaa, että matot ovat kierrätettäviä.

  •  Floortexin suojamatot testataan perusteellisesti lujuuden ja kestävyden varmistamiseksi, jotta ne suojaavat lattiaa kulumiselta ja vaurioilta.

  •  Lattian suojaamisen lisäksi suojamatot luovat helposti liukuvan pinnan, mistä on ergonomisia etuja käyttäjälle.