GBC on erikoistunut tehokkaiden laminointi- ja sidontalaitteiden valmistamiseen


GBC:n tuotteet on suunniteltu kiireisille toimistotyöntekijöille – ihmisille, joilla on monia määräaikoja, ja joiden on toimitettava virheettömiä ja ammattimaisia tuloksia yhä uudelleen ja uudelleen. Tavoitteena on, että kaikki voivat käyttää GBC:n moderneja ja toiminnallisia koneita – koulussa, toimistolla tai kotona. Siitä syystä koneet ovat luotettavia ja käyttäjäystävällisiä.

GBC innovoi tuotteitaan jatkuvasti. Itse asiassa GBC on maailman vanhin laminointibrändi, joka on mullistanut yhä uudelleen laminointitapoja. Brändi on muun muassa esitellyt ensimmäisenä laminointilaitteen, joka lämpenee vain minuutissa ja laminoi nopeammin kuin mikään muu laminointilaite.

GBC on mullistanut laminoinnin automaattisella laminointilaitteella: ”Foton 30” on ensimmäinen täysin automaattinen laminointilaite, joka ei käytä laminointitaskuja.

 

 

 

 

 
   

 

Laminointi

     

Manuaalinen laminointi

Automaattinen laminointi


Despecillä tarjoamme laajan valikoiman GBC:n manuaalisia laminointilaitteita ja -taskuja. Niille ominaista on lämpenemiseen tarvittava lyhyt aika. Lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä. Valitse sopivin laite toimistoon, usealle käyttäjälle tai ammattimaiseen laminointiin.


Foton 30 on maailman ensimmäinen täysin automaattinen laminointilaite. Laitteessa on mullistuksellinen kasettijärjestelmä, jonka ansiosta laminointitaskuja ei enää tarvita. Laite voi ottaa 30 arkkia kerrallaan ja laminoida automaattisesti – täydellinen ratkaisu paljon laminoiville.


SidontaKampasidonta

Kampasidonta on yksi markkinoiden käyttäjäystäväl-lisimmistä sidontaratkaisuista. Kampasidontalaitteet yksinkertaistavat sidontaprosessia ja tarjoavat ammat-timaisia tuloksia. Kampasidonta mahdollistaa asiakirjojen poistamisen tai lisäämisen.Metallikierresidonta

Metallikierresidontalaite suurille ja pienille projekteille. Sidontalaite on suunniteltu estämään asiakirjojen muuttaminen jälkikäteen ja lopullinen asiakirja on tyylikkäästi viimeistelty. Voidaan käyttää GBC:n metallikierteiden kanssa.Lämpösidonta

GBC:n lämpösidontalaitteet helpottavat suurempien asiakirjojen käsittelyä. Laitteen kapasiteetti on jopa 400 arkkia. Laitteet soveltuvat täydellisesti paljon sitoville.

 

Tulosta omat kylttisi


Nyt voit tulostaa omat kylttisi. Valittavana laaja valikoima valmiita kuvakkeita - katso koko valikoima täältä. Lisää teksti, tulosta ja laminoi.