Hollantilaisen Homblin tavoitteena on luoda älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla kodin muuttaminen älykodiksi on helppoa ja edullista.

Hombli-tuotteet tarjoavat käyttäjäystävällisen ja edullisen tavan tehdä kodistasi älykkäämpi, tarvitset vain älypuhelimen ja wifi-verkon. Kaikki tuotteet voidaan yhdistää suoraan kodin wifi-verkkoon mobiilisovelluksella ilman ylimääräisiä lisävarusteita, kuten hubia tai kytkintä. Ei haittaa, vaikka käytössäsi olisi useita eri tuotemerkkejä. Kaikki Homblin tuotteet toimivat Tuya Smart -alustan avulla saumattomasti yhdessä muiden tuotemerkkien kanssa Sirin, Google Assistantin ja Amazon Alexan kautta.

Hombli pyrkii lisäämään ihmisten hyvinvointia kotona sosiaalisella, henkisellä ja fyysisellä tasolla. Terveyteen ja rentouttavan ilmapiirin luomiseen keskittyvien tuotteiden avulla kodista tulee täydellinen paikka rentoutumiseen kiireisen päivän jälkeen.


Yksi sovellus, täydellinen hallinta

Ohjaa laitteita helposti mistä tahansa, luo aikatauluja ja määritä kotisi automaatioasetukset. Ilmaisen Hombli-sovelluksen avulla käyttäjä voi hallita kaikkia Hombli-laitteita yhdellä sovelluksella.


Yhteensopiva

Ei haittaa, vaikka asiakkaillasi olisi käytössä useita eri tuotemerkkejä. Hombli toimii Tuya Smart -alustan avulla saumattomasti yhdessä muiden tuotemerkkien kanssa Sirin, Google Assistantin ja Amazon Alexan kautta.