Tervetuloa HP:n mikrosivustolle!


Tämän sivuston kautta pääset Despec-asiakkaana käyttämään HP:n myyntityökaluja ja kampanjoita. Lisäksi löydät hyödyllistä tietoa HP:n panostuksesta ympäristöön, turvallisuuteen ja paljon muuta.HP:n viralliset kampanjat

Täältä löydät HP:n tällä hetkellä käynnissä olevat
viralliset kampanjat.Kampanjahintaiset HP-tulostimet Despecillä

Täältä löydät yleiskatsauksen tulostimiin, jotka ovat tällä hetkellä
myynnissä kampanjahintaan.

Myy vain aitoja HP:n lisävarusteita ja torju väärennöksiä.

Myy asiakkaillesi vain alkuperäisiä lisävarusteita.
Näin edistät aktiivisesti HP:n ympäristötoimia ja optimoit asiakkaidesi toimintavarmuuden.
Löydä oikea tulostin

Kun etsit tiettyä HP-tulostinmallia
ja tarvitset hieman lisäapua, voit käyttää apuna HP:n
"Product Finder".
HP Neverstop

HP Neverstop -lasertulostimet on suunniteltu suuriin mustavalkotulostusmääriin, ja ne sopivat erinomaisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Muste- ja väriainekapasiteetti

Jos sinä tai asiakkaasi tarvitsette tietoja tiettyjen tulostimien muste- ja väriainekapasiteetista, HP on koonnut tiedot, jotta voitte helposti löytää tiedot itse.


 

Asiakirjat ja raportit

Pääset käsiksi HP:n painopistealueisiin liittyviin arvokkaisiin tietoihin ja raportteihin, jotka parantavat kykyjäsi edistää HP:n tuotteita.Amplify, HP:n liikekumppanuusohjelma

Hyödynnä kaikki HP Business Partnerin edut. HP:llä on tehokas maailmanlaajuinen kumppaniohjelma, joka on suunniteltu asiakaslähtöistä digitaalista aikakautta varten. Kumppaneiden eri tasoja tarjotaan suorituskyvyn, yhteistyön ja valmiuksien perusteella.

Despec auttaa sinua matkan varrella, vaikka et olisikaan tällä hetkellä rekisteröitynyt HP:lle. Ota rohkeasti yhteyttä Despecin myyntiedustajaan saadaksesi lisätietoja.


Käyttöturvallisuustiedotteet (SDS)

Materiaalien turvallisuutta koskevia tietoja, kuten fyysiset, kemialliset ja toksikologiset ominaisuudet, säädökset ja käsittelysuositukset1,2


 UN 38.3 -litiumakkuraportit

HP auttaa kumppaneitaan ja asiakkaitaan laatimalla akkujen testiraportteja UN 38.3 -standardin mukaisesti.

Ympäristömerkit

Suunnittelutyömme ja teknologisten innovaatioidemme ansaitsemat tunnustukset, kuten ENERGY STAR®, EPEAT, Blue Angel ja ISO 14001.


 Ympäristöjulistukset

Tiettyjen tuotteiden ympäristötietoja eri säädösten ja maiden vaatimusten mukaisesti.


HP-paperi

Tutustu valintojen maailmaan HP:n papereiden avulla. HP tarjoaa laajan valikoiman papereita, jotka on suunniteltu ainutlaatuisesti, hankittu vastuullisesti ja jotka tuottavat luotettavia ja korkealaatuisia tuloksia.
  

 Sisäilman laatu (IAQ)

Et ehkä ajattele paljon toimistosi ilmaa - mutta HP ajattelee. HP suunnittelee ja testaa vapaaehtoisesti koti- ja toimistokäyttöön suunniteltujen tulostimien ja -tarvikkeiden sisäilman laadun (IAQ) niin, että ne täyttävät ympäristömerkin päästöstandardit.