Tervetuloa HP:n mikrosivustolle!


Tämän sivuston kautta pääset Despec-asiakkaana käyttämään HP:n myyntityökaluja ja kampanjoita. Lisäksi löydät hyödyllistä tietoa HP:n panostuksesta ympäristöön ja paljon muuta.


Kampanjahintaiset HP-tulostimet Despecillä

Täältä löydät yleiskatsauksen tulostimiin, jotka ovat tällä hetkellä myynnissä kampanjahintaan.
HP-paperi

Tutustu valintojen maailmaan HP:n papereiden avulla. HP tarjoaa laajan valikoiman papereita, jotka on suunniteltu ainutlaatuisesti, hankittu vastuullisesti ja jotka tuottavat luotettavia ja korkealaatuisia tuloksia.HP:n valikoiva jakelu


1.11.2022 alkaen HP ottaa käyttöön valikoivan jakelun kaikkien HP:n tuotteiden ja palveluiden osalta!

Despecille ja muille HP:n jakelijoille tämä tarkoittaa, että kaikkien, jotka ostavat tai haluavat ostaa HP:n tuotteita jälleenmyyntitarkoituksiin, on rekisteröidyttävä "HP Authorized Partner" -ohjelmaan.

Kumppaniohjelman avulla HP haluaa varmistaa, että HP-tuotteita myydään ja ostetaan vain valtuutettujen HP-kumppaneiden kautta, mikä suojaa tuotemerkkiä laittomalta käytöltä ja varmistaa HP-tuotteiden laadun säilymisen.    


Jos et ole vielä rekisteröitynyt HP-kumppaniksi, voit rekisteröityä suoraan täältä.

 


 

Löydä oikeat lisävarusteet kaikkiin tulostimiin

Ink & Toner guide – tutustu muste- ja väriaineoppaaseemme, jonka avulla löydät nopeasti ja helposti asiakkaasi haluamat tarvikkeet ja lisäät ne ostoskoriin.


 

Palauta käytetyt tulostuskasetit

HP Planet Partner -kumppanina voit auttaa ympäristöä palauttamalla käytetyt, alkuperäiset muste- ja laservärikasetit kierrätykseen. 

Löydä oikea tulostin

Kun etsit tiettyä HP-tulostinmallia ja tarvitset hieman lisäapua, voit käyttää apuna HP:n "Product Finder".


HP:n viralliset kampanjat

Täältä löydät HP:n tällä
hetkellä käynnissä
olevat viralliset kampanjat.Sisäilman laatu (IAQ)

Et ehkä ajattele paljon toimistosi ilmaa - mutta HP ajattelee. HP suunnittelee ja testaa vapaaehtoisesti koti- ja toimistokäyttöön suunniteltujen tulostimien ja -tarvikkeiden sisäilman laadun (IAQ) niin, että ne täyttävät ympäristömerkin päästöstandardit.Amplify, HP:n liikekumppanuusohjelma

Hyödynnä kaikki HP Business Partnerin edut. HP:llä on tehokas maailmanlaajuinen kumppaniohjelma, joka on suunniteltu asiakaslähtöistä digitaalista aikakautta varten. Kumppaneiden eri tasoja tarjotaan suorituskyvyn, yhteistyön ja valmiuksien perusteella.

Despec auttaa sinua matkan varrella, vaikka et olisikaan tällä hetkellä rekisteröitynyt HP:lle. Ota rohkeasti yhteyttä Despecin myyntiedustajaan saadaksesi lisätietoja.

Käyttöturvallisuustiedotteet (SDS)

Materiaalien turvallisuutta koskevia tietoja, kuten fyysiset, kemialliset ja toksikologiset ominaisuudet, säädökset ja käsittelysuositukset1,2


 


Ympäristömerkit

Suunnittelutyömme ja teknologisten innovaatioidemme ansaitsemat tunnustukset, kuten ENERGY STAR®, EPEAT, Blue Angel ja ISO 14001.


 


Ympäristöjulistukset

Tiettyjen tuotteiden ympäristötietoja eri säädösten ja maiden vaatimusten mukaisesti.
Asiakirjat ja raportit

Pääset käsiksi HP:n painopistealueisiin liittyviin arvokkaisiin tietoihin ja raportteihin, jotka parantavat kykyjäsi edistää HP:n tuotteita.