Despecin asiakkaana sinulla pääsy HP:n myyntityökaluihin ja kampanjoihin, jotka löydät tältä sivulta. Löydät myös hyödyllistä tietoa HP:n ympäristöohjelmista ja paljon muuta.

Tutustu, ole hyvä!

 

   

HP:n valikoiva jakelu

Hyvä asiakas, huomioithan että 1.11.2022 alkaen HP ottaa käyttöön valikoivan jakelun kaikkien tuotteiden ja palvelujen osalta! Despecille ja muille HP:n jakelijoille tämä tarkoittaa, että kaikkien, jotka ostavat tai haluavat ostaa HP:n tuotteita jälleenmyyntitarkoituksiin, on rekisteröidyttävä "HP Authorized Partner" -ohjelmaan. Jos et ole vielä rekisteröitynyt HP-kumppaniksi, voit rekisteröityä suoraan alla olevan linkin kautta. HP Authorized Partner -ohjelman avulla HP varmistaa, että HP-tuotteita myydään ja ostetaan vain HP:n valtuutettujen kumppanien kautta, mikä suojaa tavaramerkkiä laittomilta toimilta ja takaa HP:n tuotteiden laadun.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt HP-kumppaniksi, voit rekisteröityä suoraan tästä

  

 

  

 

  

 

  


 
HP:n vastuullisin mustepatruuna tulostimeesi

Saman legendaarisen laadun vastuullisemmilla ominaisuuksilla tarjoavat alkuperäiset HP EvoMore -mustepatruunat tulostavat kaksinkertaisen määrän sivuja pienemmällä hiilijalanjäljellä, ovat kierrätettävissä maksutta ja helposti ja auttavat ennallistamaan metsiä EvoMore-yhteisön kautta.

Pakkaus
Pakkaus on valmistettu vähintään 90-prosenttisesti kierrätyskuiduista ja on 100-prosenttisesti kierrätettävä. Käytämme kuitupohjaisia materiaaleja kierrätetyistä lähteistä, joten sen voi hävittää tavalliseen kierrätysastiaan.

Mustepatruunat
Valmistettu kierrätetyistä ja kierrätettävistä4 materiaaleista. Kun palautat käytetyt HP EvoMore -mustepatruunat maksutta, HP kierrättää ne ja valmistaa niistä uusia, mikä vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä muoveihin.

Lue lisää täältä ►

  

 

 

 

 

HP Business Partner -ohjelmat

Hyödynnä HP:n edut parhaalla mahdollisella tavalla liittymällä HP Business Partneriksi. Despec auttaa sinua prosessissa, vaikka et olisikaan tällä hetkellä rekisteröitynyt HP:lle. Ota yhteyttä Despecin myyntiedustajaan jo tänään. HP tarjoaa erilaisia kumppanitasoja, jotka perustuvat keskittämiseen, liikevaihtoon ja tuotetuntemukseen.

Ota rohkeasti yhteyttä paikalliseen Despec-asiakasvastaavaasi saadaksesi lisätietoja. 

Lue lisää täältä 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OfficeJet Pro -tulostimet

Tutustu ammattimaisiin mustesuihkuväritulostimiin, jotka palvelevat kasvavan yrityksesi tarpeita. Tulosta helposti kaikki muistiinpanoista esityksiin tulostimella, joka on suunniteltu auttamaan sinua menestymään työssäsi.

Lue lisää täältä ►

 

 

 

 

 

 

  


Kampanjahinnat: HP-tulostimet

Täältä löydät yleiskatsauksen tulostimiin, joita tarjoamme tällä hetkellä tarjoushinnoin.Katso tarjoukset täältä  

  

  


HP-paperit

Tutustu mahdollisuuksien maailmaan HP-paperien avulla. HP:llä on laaja valikoima papereita, jotka on suunnitteltu ainutlaatuisesti, tuotettu vastuullisesti ja jotka tuottavat luotettavia ja korkealaatuisia tuloksia. 

Katso tarjoukset täältä ► 

  

  


HP:n kaupallinen takuu

Täältä voit lukea lisää HP:n kaupallisesta takuusta: Miten se toimii ja mitä vaihtoehtoja sinulla on kuluttajana.


Katso tarjoukset täältä 
 

  

 

Löydä oikeat tarvikkeet

Lataa HP:n uusin PDF-tiedosto tarvikkeiden ja tulostimien yhteensopivuudesta täältä. Voit myös käyttää omaa, erityisesti kehitettyä muste- ja väriaineopastamme Ink & Toner Guide. 

Katso lisätietoja täältä  ►

 

 
 

Palauta käytetyt tulostuskasetit

HP Planet Partner -kumppanina voit huolehtia ympäristöstä palauttamalla käytetyt alkuperäiset muste- ja värikasetit kierrätykseen.

Katso lisätietoja täältä  ►  HP-tulostimet

Jos etsit tiettyä HP-tulostinta, mutta tarvitset apua, voit käyttää HP:n "tuotehakua".


Katso lisätietoja täältä 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ihmiset ansaitsevat kunnioitusta ja mahdollisuuksia

Pyrimme pitämään keskustelun osallisuudesta ja yhteenkuuluvuudesta elävänä - ja olemme sitoutuneet vaikuttamaan sekä työpaikalla että sen ulkopuolella.
Joka päivä kasvavassa ja kehittyvässä maailmassa HP luo teknologiaa, joka tekee elämästä parempaa kaikille ja kaikkialla. HP:n innovaatiot syntyvät yksilöistä koostuvasta tiimistä, jotka tekevät yhteistyötä ja tuovat omat näkökulmansa, tietonsa ja kokemuksensa edistääkseen maailman toimintaa ja elämää. Olemme jo varhaisimmista ajoistamme lähtien ymmärtäneet, että erilaisten näkökulmien kerääminen ja hyödyntäminen parantaa tuotteitamme ja palveluitamme - ja koko yritystämme. 

Lue lisää täältä 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valinnoillasi on merkitystä

Kierrätä HP:n muste- ja väriainekulutustarvikkeet HP Planet Partnersin kanssa, jotta niistä saadaan uusia tuotteita eivätkä ne päädy mereen tai kaatopaikalle. HP on käyttänyt yli 5,8 miljardia kierrätettyä muovipulloa uusien alkuperäisten HP-mustekasettien valmistukseen. 

Lue lisää täältä ►

 

 

 

 


Go Beyond -oppimiskeskus

Go Beyond -oppimiskeskus sisältää erilaisia resursseja, jotka liittyvät kestävään kehitykseen keskeisillä painopistealueillamme: ilmastotoimet, digitaalinen oikeudenmukaisuus ja ihmisoikeudet.

Lue lisää täältä ►

 

 

 


Digitaalinen tasa-arvo

Huomisen muutoksen puolestapuhujat kehittyvät tänään. Autamme luomaan mahdollisuuksia HP LIFE -ohjelman ja monien muiden koulutusaloitteiden avulla. 
 

Lue lisää täältä ►

 

 

 


Metsien ennallistaminen

HP liittyy Jane's Green Hope -aloitteeseen, joka on Jane Goodall -instituutin ja Arbor Day -säätiön yhteinen aloite maapallon metsien istuttamiseksi, suojelemiseksi ja ennallistamiseksi.   

Lue lisää täältä ►

 

 

 


Ilmastotoimet

Kaikella on merkitystä. Meidän tehtävämme on vähentää vaikutuksiamme koko arvoketjussamme. Ilmastotoimien tavoitteisiimme kuuluu kasvihuonekaasujen (GHG) neutraalius vuoteen 2040 mennessä.  

Lue lisää täältä ►