Tämän sivuston kautta pääset Despec-asiakkaana käyttämään HP:n myyntityökaluja ja kampanjoita. Lisäksi löydät hyödyllistä tietoa HP:n panostuksesta ympäristöön ja paljon muuta.

 


HP:n valikoiva jakelu


1.11.2022 alkaen HP ottaa käyttöön valikoivan jakelun kaikkien HP:n tuotteiden ja palveluiden osalta!

Despecille ja muille HP:n jakelijoille tämä tarkoittaa, että kaikkien, jotka ostavat tai haluavat ostaa HP:n tuotteita jälleenmyyntitarkoituksiin, on rekisteröidyttävä "HP Authorized Partner" -ohjelmaan.

Kumppaniohjelman avulla HP haluaa varmistaa, että HP-tuotteita myydään ja ostetaan vain valtuutettujen HP-kumppaneiden kautta, mikä suojaa tuotemerkkiä laittomalta käytöltä ja varmistaa HP-tuotteiden laadun säilymisen.    


Jos et ole vielä rekisteröitynyt HP-kumppaniksi, voit rekisteröityä suoraan ►Kampanjahintaiset HP-tulostimet Despecillä

Täältä löydät yleiskatsauksen tulostimiin, jotka ovat tällä hetkellä myynnissä kampanjahintaan.

 

Lue lisää ►


HP-paperi

Tutustu valintojen maailmaan HP:n papereiden avulla. HP tarjoaa laajan valikoiman papereita, jotka on suunniteltu ainutlaatuisesti, hankittu vastuullisesti ja jotka tuottavat luotettavia ja korkealaatuisia tuloksia.

Lue lisää ►


HP:n kaupallinen takuu

Täältä voit lukea lisää HP:n kaupallisesta takuusta. Miten se toimii ja mitä vaihtoehtoja sinulla on kuluttajana.Lue lisää ►28 miljoonaa tonnia CO2-päästöjä, 3 % vähemmän kuin vuonna 2020

Vastuullisesta metsänhoidosta uusiutuvaan energiaan ja materiaalien uusiokäyttöön, näin saavutamme tärkeän tavoitteemme kasvihuonepäästöjen (GHG) nollanettomäärästä.

Lue lisää ►


349.000 työntekijään vaikutettu voimaannuttamisohjelmilla vuodesta 2015

IT-toimitusketjun vahvistaminen alkaa toimittajiemme työvoiman tärkeiden työntekijä- ja johtajataitojen parantamisesta. Katso, miten kehitämme heille kehitysohjelmia.

Lue lisää ►

 

74 miljoonaa ihmistä on hyötynyt HP:n koulutusohjelmista vuodesta 2015

Huomisen muutoksentekijät kehittävät toimintaansa tänään. Autamme luomaan näitä mahdollisuuksia HP LIFE- ja monilla muilla koulutushankkeilla.

Lue lisää ►


Amplify, HP:n liikekumppanuusohjelma

Hyödynnä kaikki HP Business Partnerin edut. HP:llä on tehokas maailmanlaajuinen kumppaniohjelma, joka on suunniteltu asiakaslähtöistä digitaalista aikakautta varten. Kumppaneiden eri tasoja tarjotaan suorituskyvyn, yhteistyön ja valmiuksien perusteella.

Despec auttaa sinua matkan varrella, vaikka et olisikaan tällä hetkellä rekisteröitynyt HP:lle. Ota rohkeasti yhteyttä Despecin myyntiedustajaan saadaksesi lisätietoja.

Lue lisää ►Edistämme jatkuvaa parannusta toimitusketjumme kautta

Katso, mitä vaiheita suoritamme parantaaksemme työntekijöiden olosuhteita toimittajien tehtailla, kun monimuotoiselle joukolle kumppaneitamme ja toimittajillemme tarjotaan mahdollisuuksia ja heitä kohdellaan kunnioittavasti.

Lue lisää ►


Eettinen mineraalihankinta

Olemme sitoutuneet poistamaan konflikteihin liittyvät riskit toimitusketjustamme. Katso, miten olemme edistyneet.


Lue lisää ►


Edistämme ihmisoikeuksia

Kunnioitamme ihmisoikeuksia kaikessa, mitä teemme. Katso, miten hyödynnämme skaalaamme ja vaikutusvaltaamme edistääksemme positiivista muutosta.

Lue lisää ►


 

Löydä oikeat lisävarusteet kaikkiin tulostimiin

Ink & Toner guide – tutustu muste- ja väriaineoppaaseemme, jonka avulla löydät nopeasti ja helposti asiakkaasi haluamat tarvikkeet ja lisäät ne ostoskoriin.


Lue lisää ►

 

Palauta käytetyt tulostuskasetit

HP Planet Partner -kumppanina voit auttaa ympäristöä palauttamalla käytetyt, alkuperäiset muste- ja laservärikasetit kierrätykseen.Lue lisää ►

 

Löydä oikea tulostin

Kun etsit tiettyä HP-tulostinmallia ja tarvitset hieman lisäapua, voit käyttää apuna HP:n "Product Finder".Lue lisää ►

 

3D-tulostusratkaisut

HP uskoo, että yhdessä voimme toteuttaa minkä tahansa idean, pienen tai suuren, yksinkertaisen tai monimutkaisen. Napsauta alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoja HP:n 3D-teollisuustulostusratkaisuista.

Lue lisää ►