Leitz -tuotteet

Kaikki tarvikkeet ja laitteet, jotka tarvitset toimistoon ja matkalle!

Leitz on yksi johtavista korkealaatuisten toimistotuotteiden toimittajista. Yrityksen keskipiste on aina ollut tuotteiden kehityksessä ja muotoilussa, mikä edistää jokapäiväisen elämän helppoutta.

Leitzin tarina alkoi Saksassa v. 1871, jossa Louis Leitz perusti yrityksen. Alusta lähtien yrityksen keskiössä ovat olleet muotoilu, toiminnallisuus ja kehitys. Saksalainen perintö on vielä tänäkin päivänä osa Leitzin tuotteita, jotka on luotu jatkuvaa toiminnallisuutta ajatellen.

Leitz etsii jatkuvasti uusia tapoja tuotteidensa optimointiin – keskittyen helpottamaan kuluttajiensa jokapäiväistä arkea. Muotoilu on älykäs, nykyaikainen, yksilöllinen ja liikkuvuuteen painottunut – täydellinen valinta nykyaikaiselle kuluttajalle.

Niin tuotteet kuin yrityskin ovat menneet huimasti eteenpäin sitten v. 1871. Tänä päivänä Leitz on osa Acco Group -yritystä, joka tunnetaan maailman johtavana toimistotuotteiden hankkijana. Tuotteet ovat innovatiivisia ja toiminnallisia – ja laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin!

Leitz tarkoittaa kestäviä, hyödyllisiä muotoilutuotteita, kuten Leitz WOW, Leitz iLAM ja nykyaikaisille työpaikoille suunnattu Leitz IQ.


Tutustu mahtavaan Leitz -universumiin!

Valikoima kattaa pehmusteet, nitojat, säilytyslaatikot, salkut, toimistolaitteet, kirjoitustyynyt ja paljon muuta.
Rullaa sivun alaosaan ja löydät monet Leitzin tuotekategoriat.