Linex


Linexin historia juontaa juurensa vuoteen 1923, jolloin tanskalainen rakennusinsinööriopiskelija Frede Duelund Nielsen aloitti suunnittelemaan ja valmistamaan kaariviivaimia.

Vuosien varrella hän laajensi valikoimaansa kulmaviivaimiin ja tavallisiin viivaimiin. Vuonna 1935 perustettiin yritys Linex, ja toisen maailmansodan jälkeisinä vuosina myynti ja vienti kasvoivat tasaisesti.

Linexin tunnetuimpia tuotteita on legendaarinen Super Ruler -viivain, joka on saavuttanut kansallisen ja kansainvälisen tunnustuksen


Linex tuli pian tunnetuksi yhtenä maailman johtavista piirustustuotteiden toimittajista. Vuonna 1993 Bantex A/S osti Linexin.

Linex-tuotemerkki on aina ollut synonyymi äärimmäiselle tarkkuudelle. Linex noudattaa tuotteissaan ISO-standardeja suoruuden, yhdensuuntaisuuden ja tarkkuuden suhteen. Linex-tuotteita testataan jatkuvasti, jotta ne täyttävät vaaditut standardit ja varmistavat kuluttajille maksimaalisen luotettavuuden. Linex pyrkii vahvistamaan aikuisten ja lasten suorituskykyä yhdistämällä oppimisen, luovuuden ja tarkkuuden.

Linex kehittää tarkimmat ja käyttäjäystävällisimmät mittaus- ja piirtotyökalut tavoitteenaan innoittaa ja auttaa kuluttajia saavuttamaan parhaimmat mahdolliset tulokset. Nykyään Linex keskittyy tarjoamaan laajan valikoiman laadukkaita piirustus- ja mittausvälineitä sekä koulutarvikkeita. Valikoimassa on mm. pyyhekumeja, kulmaviivaimia ja perusviivaimia, leikkureita, askarteluveitsiä, leikkausalustoja, merenkulkuvälineitä ja mittanauhoja.

Linexin tunnetuimpia tuotteita on legendaarinen Super Ruler -viivain, joka on saavuttanut kansallisen ja kansainvälisen tunnustuksen. Super Ruler -viivaimessa on ainutlaatuinen liukuestotoiminto, joka estää viivainta liukumasta alustallaan, kun viivainta painaa kevyesti. Linexin uusin Active Learning -tuotesarja edesauttaa aktiivista oppimista, se on suunniteltu yhdistämään teoria ja käytäntö ja auttamaan koululaisia ymmärtämään paremmin matematiikkaa. Linex Active Learning tekee oppimisesta hauskaa.