Markal

Markal keskittyy teollisuuden ammattilaisiin ja heidän erityissovelluksiinsa ja -ympäristöihinsä.
Tuotteet on tehty vastaamaan heidän erityistarpeitaan.

Markal®-tuotemerkki on maailman johtava korkean suorituskyvyn kynien ja merkintätuotteiden valmistaja. Yhdysvalloissa ja Ranskassa sijaitsevista tuotantolaitoksistaan Markal valmistaa ja myy teollisia merkintälaitteita seuraaville teollisuudenaloille: metallinvalmistus ja -jalostus, laivanrakennus, autojen kokoonpano, hitsaus ja metallityöt, talonrakennus, puutavara/puuntyöstö ja monet muut.

Yli 87 vuoden ajan Markal® on tuotteidensa avulla ylpeästi tukenut ahkeria urakoitsijoita, jotka rakentavat suuria siltoja, laivoja, autoja, koteja, toimistorakennuksia, voimalaitoksia ja monia muita tekniikan ihmeitä ympäri maailman.

  

Markalin missio

"Kuunnella aktiivisesti asiakkaitamme ja täyttää tai ylittää heidän odotuksensa tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita merkintöihin, tiivisteisiin, liitoksiin ja muihin erikoiskemikaalisovelluksiin. Olla ympäristövastuullinen tuotteidemme suunnittelussa ja valmistuksessa. Edistää työntekijöidemme kasvua ja hyvinvointia."

 

 

 

 

 


Tempil® on johtava toimija innovatiivisten ja tarkkojen lämpötilamerkintätekniikoiden kehittämisessä ja käyttöönotossa eri markkinoille, käyttötarkoituksiin ja sovelluksiin. Niiden kustannustehokkaat visuaaliset ratkaisut valvovat kriittisiä lämpötiloja hitsaus- ja valmistusprosesseissa, valvovat ympäristöä toimitusketjuissasi ja varmistavat tuotteiden tai palveluiden suorituskyvyn kentällä.