Mousetrapper - the wellness mouse

Mousetrapper on ruotsalainen innovaatio! Ergonominen hiiri, joka ehkäisee toistuvia rasitusvammoja. Mousetrapper on 25 vuoden ajan kehittänyt älykkäitä ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ehkäisemään hiirityöskentelystä aiheutuvaa kipua.

Miksi kannattaa valita Mousetrapper?

Mousetrapper on ergonominen vaihtoehto perinteiselle hiirelle. Se ehkäisee toistuvia rasitusvammoja ja muita tietokoneella työskennellessä esiintyviä ongelmia.

Mousetrapper sijoitetaan keskelle näppäimistön etuosaa, mikä kannustaa ergonomisesti terveeseen asentoon. Tämä auttaa ehkäisemään rasitusvammoja sekä helpottamaan kipuja. Mousetrapper poistaa myös tarpeen venyttää kättä ylettyäksesi hiirelle. Leveä pehmustettu rannetuki helpottaa myös niskan, hartioiden, käsivarsien ja ranteen rasitusta.Tietoa Mousetrapperista

Mousetrapper on kehittänyt ergonomisia laitteita yli 25 vuoden ajan. Alusta alkaen tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Ruotsissa. Mousetrapperin missiona on ehkäistä kipua – kenenkään ei tarvitse kokea kipua virheellisestä hiirikäsiasennosta johtuen.

Mousetrapper – tuntuma ja MT Keys

Asettaessasi etusormen, keskisormen ja nimettömän ohjauspaneelille, voit hallita kursoria pienillä liikkeillä. Ohjauspaneeli liikkuu sulavasti kaksiulotteisesti, ja siinä on sekä napsautus- että vieritystoiminnot. MT Keys -ohjelmiston avulla voit mukauttaa Mousetrapperia omiin tarpeisiisi. MT Keys -ohjelmistolla voit valita toiminnot ohjelmoitaviin painikkeisiin. Lisää näihin painikkeisiin eniten käytetyt komennot ja työskentele tehokkaammin!


Mousetrapper Advance 2.0

 

mousetrapper alpha

mousetrapper prime