Nobossa on kyse ideoista - ja siitä, että muistaa kirjoittaa ne ylös ja toteuttaa ne käytännössä


Nobo on markkinajohtaja yrityskokousten visuaalisen viestinnän alalla, ja sen tavoitteena on ideoiden luominen, niiden kirjaaminen ylös ja toteuttaminen. Haluamme auttaa sinua luomaan parhaat kokoukset ja hyödyntämään aikasi parhaalla mahdollisella tavalla ensiluokkaisilla valkotauluilla, lehtiötauluilla, taululehtiöllä, kynillä ja monilla muilla toimistotuotteilla.


VALKOTAULUT


Visuaalisen viestinnän välineet ovat kehittyneet huomattavasti viime vuosina, joten voimme tarjota nykyaikaisia ratkaisuja, jotka sopivat nykyaikaisen työpaikan sisustukseen ja muotoiluun. Nobon ilmoitustaululla saat varmasti tyylikkään, muotoilultaan toimivan ja korkealaatuisen tuotteen. Nobolla on useita erilaisia valkotauluvaihtoehtoja, jotka takaavat, että jokaiseen tarpeeseen löytyy jotakin.

Impression Pro -valotauluissa on ohut kehys ja kiinnitys on piilotettu siististi taulun taakse. Tauluja on saatavana vakio- tai laajakuvakoossa. Premium Plus -tauluissa on perinteinen kiinnitys kulmista, ja niitä on saatavana eri kokoisina, jotta kirjoitustila olisi mahdollisimman suuri. Essence-mallisto on emaloituja magneettitauluja, joissa on anodisoidut alumiinirungot. Emaloitu magneettitaulupinta takaa vertaansa vailla olevan kulutuksen ja kestävyyden usein käytettäessä. Lopuksi on vielä käännettävät siirrettävät taulut, joissa on tilavat kynälokerot taulujen alla.

 LASITAULUT


Tyylikkäästi muotoiltu ja kuivapyyhittävällä pinnalla varustettu lasinen valkotaulu on erinomainen muistiinpanoväline. Magneettinen ja kehyksetön valkotaulu, jossa on kuivapyyhittävä lasipinta, kestää parhaiten mustetahroja ja naarmuja.
Helppoa: kirjoita, pyyhi ja aloita alusta.

 

 


LEHTIÖTAULUT


Lehtiötaulut ovat todella hyvä ratkaisu, kun haluat luoda nopean yleiskatsauksen kokouksessa tai voit käyttää niitä loistavana aivoriihityökaluna. Nobo tarjoaa malleja, joissa on pyörät ja kiinteät jalat sekä ulosvedettävät varret, joten voit vapaasti valita tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.


 


VAIHTOKEHYKSET


Seinään kiinnitettävä vaihtokehys julisteiden, kylttien ja tietojen turvallista esillepanoa varten. Älykäs alumiininen vaihtokehys tarjoaa ammattimaisen viimeistelyn sekä nopean ja helpon sisällönvaihdon. Tässä tukevassa ja turvallisessa vaihtokehykseksessä on taustalevy, joka kiinnitetään seinään kulmakiinnityksellä, ja heijastamaton suojalasi on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

 


SÄILYTYSKAAPIT


Magneettinen, lukittava arkistokaappi, jossa on saranoitu lasiovi ja sivulukko. Täydellinen moderni, tyylikäs alumiinikehys, joka kiinnitetään seinään kulmien kautta. Magneettinen ilmoitustaulun pinta ilmoitusten turvalliseen esillepanoon. Vitriinejä on saatavana sisä- ja ulkokäyttöön.


 


MUISTITAULUT PÖYDÄLLE


Jos seinälle kiinnitettävälle valkotaululle ei ole tilaa, pöydälle laitettavat muistitaulut voivat olla hyvä vaihtoehto. Kannettavat ja helposti siirrettävät. Tyylikkäät mallit sopivat mihin tahansa toimistoympäristöön ja helpottavat nopeiden muistiinpanojen ja viestien kirjoittamista.


TARVIKKEET


Meillä Despecillä on laaja valikoima Nobo-lisävarusteita. Löydät esimerkiksi aloituspaketteja ja tarvikepaketteja, jotka sisältävät kaiken, mitä tarvitset valkotaulun käyttöön ja ylläpitoon.

Jos tarvitset magneetteja, löydät myös laajan valikoiman magneetteja monissa upeissa väreissä sekä puhdistustuotteita, jotka ovat välttämätön lisävaruste, kun omistat valkotaulun.

Katso koko valikoima verkkokaupasta, josta löydät myös monia muita Nobo-lisävarusteita.