Optapad, Caring Ergonomics.Optapad Nordic AB on ruotsalainen yritys, joka valmistaa ja myy ergonomisia tuotteita. Optapadin intohimona on kehittää, valmistaa ja myydä tuotteita, joiden avulla työpaikasta tulee parempi, siistimpi ja ennen kaikkea ergonomisempi.

Monet meistä istuvat tuntikausia tietokoneen ääressä, minkä takia jäykkä selkä ja muut yläraajan kivut ovat nykyään suuri ongelma monille. Usein ratkaisu ongelmaan on helposti saatavilla: pitää olla vaihteleva työasento ja välttää istumasta tavalla, joka rasittaa kehoa turhaan.

Käyttämällä Optapadia vältät hiirikäden, tenniskyynärpään ja rannekanavaoireyhtymän

Optapadin tuotteet sopivat käytettäväksi niin toimistossa kuin kotityöpisteessä. Yhteistä kaikille tuotteille on, että ne tekevät käyttäjän työympäristöstä miellyttävämmän ja kestävämmän. Optapadin tavoitteena on tarjota korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Optapadin valmistamiin tuotteisiin kuuluu ergonominen keskihiiri Optapad ja siihen yhteensopiva langallinen tai langaton näppäimistö. OPTAPAD® on uudentyyppinen ergonominen keskihiiri, jossa yhdistyvät optinen teknologia ja ergonominen muotoilu. Hiiren lasinen kosketuslevy toimii samalla tavalla kuin älypuhelimen tai tabletin näyttö, joten sen käyttö on helppoa ja luonnollista. Optapadin siiven muotoiset rannetuet ja keskitetty työtila estävät ja lievittävät lihasjännitystä, kipua ja särkyä hartioissa ja niskassa.

Ergonomisen muotoilun ansiosta saat hyvän työasennon ja luonnollisen liikkeen.

Optapad myy myös muiden valmistajien tuotteita, jotka on valittu huolellisesti niiden korkean laadun, innovaatiotason ja ympäristötietoisuuden perusteella.  Esimerkkejä näistä tuotteista ovat seisomatyöhön sopiva kannettava pöytätaso Get Up Desk sekä aktivointilauta Gymba.