SUN SHADE AND PRIVACY

Get the latest gadgets

 

Philbert

Philbert on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tyylikkäämpiä perus IT-tarvikkeita. Philbert suunnittelee ja kehittää kauniita, innovatiivisia lisävarusteita ja vempaimia kannettaviin tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin. Philbert asettaa koko toimintaketjulleen korkeat standardit ja valmistaa mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia tuotteita tinkimättä toiminnallisuudesta tai muotoilusta.

Tuotemerkin keskeisiä arvoja ovat innovaatio, ympäristöystävällisyys, laatu ja muotoilu. Heidän tuotteissaan on ainutlaatuista se, että ne palvelevat useita eri tarkoituksia ja varmistavat, että kaikki ominaisuudet ovat aina käytettävissä. Muotoilu on modernia ja klassista, eikä laadusta tingitä koskaan.

Toisin kuin nykypäivän kertakäyttökulttuurissa yleensä, Philbert kiinnittää erityistä huomiota ympäristöön ja ottaa kestävän kehityksen huomioon koko valmistusprosessissaan - aina valmistajan valinnasta materiaaleihin ja pakkauksiin asti, sosiaaliset ja ympäristökysymykset otetaan huomioon ja kestävien ratkaisujen aikaansaamiseksi tehdään kovasti töitä.


Screen Shade - Covers, Sleeve & Hood

- Nyt voit vihdoinkin käyttää Macia, kannettavaa tietokonetta, iPadia ja iPad miniä ulkona auringossa ja samalla suojautua uteliailta katseilta!


TUOTTEISTA

PHILBERTISTÄ

YMPÄRISTÖSTÄ