Rapid -tuotteet

Toimistonitojat, elektroniset nitojat ja ammattimaiset työkalut


Rapid on ruotsalainen brändi, joka tuottaa toimistotarvikkeita ja ammattimaisia työkaluja. Yritys perustettiin Ruotsissa v. 1936 ja tunnetaan paikallisesti Ruotsissa tuotetuista laatutuotteista. Vuodesta 2010 alkaen Rapid on ollut osa Acco -perhettä, johon kuuluvat myös Esselten ja Leitzin kaltaiset brändit.

Rapid tarkoittaa korkeaa laatua, asiantuntijuutta ja onnellisia asiakkaita. Ruotsalainen perintö näkyy tuotteiden ainutlaatuisessa toiminnallisuuden ja yksinkertaisuuden yhdistelmässä klassisen suunnittelun kera. Itse asiassa osa tuotesarjoista, jotka suunniteltiin alkujaan 1940-luvulla, ovat yhä toimistotarvikkeiden myydyimpiä tuotteita. Mukaan mahtuu tietenkin myös maailman parhaiten myynyt pihtinitoja "K1", jonka löydät verkkokaupastamme täältä.
 
Toimistokäyttöön soveltuvat nitojat ja pihtinitojat valmistetaan samoja korkeatasoisia standardeja soveltaen kuin Rapidin ammattimaiset työkalut. Yrityksen tietämystä molemmista osa-alueista hyödynnetään jatkuvasti tuotteiden innovoinnissa ja optimoinnissa.

Rullaa sivun alaosaan ja löydät monet Rapidin tuotekategoriat.

   
 

 

Pihtinitojat

Nitojat

Elektroniset nitojat

Rei’ittimet

   
 

Liimapistoolit

 

 

   
 

Niittipistoolit

 

 

   
 

Tarvikkeet pihtinitojille, nitojille ja niittipistooleille