Rexel - fiksu valinta


Rexel perustettiin vuonna 1939 Isossa-Britanniassa. Aluksi brändi myi toimistotarvikkeita, mutta nykyään painopisteenä ovat toimistokoneet: leikkurit ja silppurit. Rexel valmistaa innovatiivisia ja hyödyllisiä tuotteita, jotka ovat hintansa arvoisia – joka päivä.


Paperisilppurit automaattisyötöllä


Automaattisyötöllä varustetut paperisilppurit ovat käytännöllisiä, koska ne silppuavat kerralla suuria paperinippuja. Yleensä niissä on suuri kapasiteetti ja ne ovat aikaa säästäviä, sillä ne silppuavat enemmän paperia verrattuna tavallisiin silppureihin, joissa paperin syöttämistä tarvitsee odotella. Aseta paperit silppuriin ja sulje kansi – kone huolehtii lopusta.

     
                      

 


Manuaaliset silppurit

Manuaaliset silppurit ovat ihanteellinen valinta kotitoimistoihin, pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sekä kotitalouksiin. Silppureilla voidaan hävittää papereita, jotka sisältävät arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia tai pankkitietoja. Lisäksi manuaalinen silppuri auttaa käyttäjää noudattamaan eurooppalaista GDPR-asetusta.

Rexel Momentum


Momentum-mallit tarjoavat pitkän käyttöajan ja P3-P5-turvatason. P3 = arkaluonteiset tiedot, kuten osoitteet. P5 = luottamukselliset henkilötietoja, taloustietoja ja strategisia tietoja sisältävät asiakirjat.

Rexel Mercury


Mercury-mallit sopivat täydellisesti toimistoihin, joissa työskentelee jopa 10 käyttäjää. P4-tason (tiliotteet ja yritysten luottamukselliset asiakirjat) ansiosta ne soveltuvat useimmille yrityksille.

Rexel Alpha / Style


Alpha- ja Style-mallit sopivat loistavasti pienemmille toimistoille ja kotitoimistoille, joissa silputtavaa paperia ei ole paljon.


Leikkurit


Rexel tarjoaa leikkureita jokaiseen tarpeeseen – ammattimaisista luovien alojen liikkeistä kotitoimistoihin.
Kaikki Rexelin leikkurit ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat loistavat tulokset.

 


SmartCut-leikkurit

SmartCut-sarjan leikkurit on suunniteltu luovien alojen ammattimaiseen käyttöön. 4-in-laitetta voidaan käyttää mm. korttien ja esitteiden valmistamiseen.

 


ClassicCut-leikkurit

ClassicCut-sarjan leikkurit on suunniteltu mahtumaan työpöydälle pieniin toimistoihin tai kotitoimistoihin. Ne ovat tehokkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä.