Rexel paperintuhooja

Rexel on johtava tuotemerkki, kun on kyse paperintuhoojista. Laajasta manuaalisten ja automaattisten paperintuhoojien valikoimasta löydät varmasti mallin jokaiseen tarpeeseen, halusitpa sitten tuhota kolme arkkia tai jopa 750 arkkia kerrallaan. Tarvitsetko paperintuhoojaa suureen toimistoon vai kotikäyttöön? Jos et ole varma, minkä mallin tai koon valitsisit, löydät neuvoja ja opastusta tältä sivulta.


Pitäisikö sinun valita manuaalinen vai automaattinen paperintuhooja?

Kannattaako sinun valita automaattinen vai manuaalinen paperintuhooja? Se riippuu monista tekijöistä, kuten tuhoamisnopeudesta ja siitä, haluatko hallita tuhoamista manuaalisesti. Yleensä suurikapasiteettiset paperintuhoojat mahdollistavat nopeamman tuhoamisen.

 

 

Manuaalinen syöttö

Periaatteessa manuaalinenkin paperien tuhoaminen on silti automaattista, koska kone tekee työn. Asiakirjoja on kuitenkin syötettävä muutama kerrallaan, toisin kuin automaattisyöttöisessä paperintuhoojassa. Jos sinun on tuhottava vain muutama paperi kerrallaan, manuaalinen paperintuhooja voi olla hyvä ratkaisu.

 

Automaattinen syöttö

Automaattisella syötöllä varustettu silppuri varmistaa, että kaikki asiakirjat silpoutuvat kerralla sen sijaan, että paperi täytyisi syöttää manuaalisesti. Voit säästää jopa 98 % ajasta käyttämällä automaattista silppuria.

 

Tarvikkeet

Jotta paperintuhoojasi säilyisi kunnossa ja toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on käytettävä säännöllisesti öljyä. Tai noin joka toinen kerta, kun tyhjennät säiliön. Useimmissa Rexel-paperintuhoojissa käytetään öljyarkkeja, joita voit ostaa 12 tai 20 kappaleen pakkauksissa. Joissakin laitteissa käytetään myös pusseja paperisilpulle.