Tombow


Tombow on japanilaisen perheyrityksen maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa on korkealaatuisia tuotteita kirjoittamiseen, piirtämiseen, liimaamiseen ja korjaamiseen.

Tombow Pencil Co. Oy perustettiin Japanissa vuonna 1913 ja se aloitti lyijykynien valmistajana. Viime vuosikymmeninä Tombow on laajentanut tuotevalikoimaansa erilaisiin kyniin, siveltimiin, korjausnauhoihin, pyyhekumeihin ja liimoihin. Despecillä on pitkä historia Tombowin laajan tuotevalikoiman skandinaavisena jakelijana koulu-, toimisto- ja harrastusprojekteihin.


Korjausnauhat


Virheet eivät ole ikuisia - MONO-korjausnauha hoitaa homman. Korjausnauhoja on saatavana oikea- ja vasenkätisille, ja niitä voidaan käyttää pysty- tai vaakatasossa. Korjausnauhaa on saatavana sekä kertakäyttöisenä että täyttöpakkauksena. Eri nauhanleveyksillä korjataan suuret tai pienet virheet.


Pyyhekumit


Tombown MONO-pyyhekumivalikoima on suunniteltu auttamaan sinua arjessa. MONO-pyyhekumit ovat toimivia ja luotettavia ja edustavat korkeaa ammattitaitoa, laatua ja tarkkuutta. MONO-pyyhekumeja on saatavana eri muodoissa ja koossa.


Liimat


Valitse useista vaihtoehdoista – liimapuikot, liimarolleri tai nestemäinen liima - Tombow tarjoaa laajan valikoiman liimaa eri käyttötarkoituksiin. Tombow-liimarollereita ja nestemäisiä liimoja on saatavana sekä kertakäyttötuotteina että täyttöpakkauksina.


Luovat tuotteet


Luovuudella ei ole rajoja - ja Tombown valikoimassa on kaikki tarvitsemasi tuotteet, joiden avulla voit toteuttaa itseäsi. Sivellinkynät ja -tussit (vesipohjaiset tai alkoholipohjaiset), piirustuskynät, fineliner-kynät, korostuskynät ja lyijykynät moniin tarkoituksiin: kaunokirjoitukseen, tekstaukseen, akvaarellimaalaukseen, kuvitukseen, bullet journaliin ym.


Lataa täältä esitteet ja tuotekatalogit