Tervetuloa hengittämään raitista ilmaa!

Tunnistatko hengittämäsi ilman laadun? TruSens kertoo sen sinulle tarkasti. TruSens-ilmanpuhdistin tutkii ja analysoi ilmanlaadun koko huonetilassa, ei ainoastaan laitteen välittömässä läheisyydessä. 360° DuPont HEPA -suodattimen avulla TruSens vähentää epäpuhtauksia ja parantaa ilmanlaatua. Värikoodattu valaistu rengas sekä näytöllä oleva numeerinen arvo kertovat sisäilman laadun.
LEITZ TRUSENS -ILMANPUHDISTIMETLeitz TruSens -ilmanpuhdistimilla parannat hengitysilman laatua kotonasi. Valitse sopiva malli kolmesta vaihtoehdosta huonekoon mukaan: 23, 35 tai 70m². Kahdessa suurimmassa mallissa on mukana ainutlaatuinen SensorPod™, joka sijoitetaan kauemmaksi ilmanpuhdistimesta ja siten laite analysoi ilmanlaatua koko tilassa.

TruSens-ilmanpuhdistin on älykäs ratkaisu kotiin ja toimistoon allergikoille ja kaikille muillekin, jotka haluavat hengittää puhtaampaa sisäilmaa ja vähentää ilmateitse leviävien bakteerien ja virusten määrää.Sinulle optimoitu laadukas sisäilma


Sisäilman tulisi olla puhdasta koko huonetilassa – ei ainoastaan ilmanpuhdistimen välittömässä läheisyydessä. Sijoita ilmanpuhdistin ja ainutlaatuinen SensorPod™ eri puolille tilaa mahdollisimman kauaksi toisistaan, jolloin laite tarkkailee ja optimoi koko tilan ilmanlaatua ja näyttää sen helposti tulkittavilla värikoodeilla ja numeroina näytöllä.


EPA ilmanlaadun taso:

  • 100+ : Heikko
  • 50-100 : Kohtalainen
  • 0-50 : HyväPuhdas sisäilma koko tilassaAinutlaatuinen patentoitu PureDirect™ -tekniikka käyttää kahta ilmavirtausta, joka jakaa ilman paremmin ja tasaisemmin huoneeseesi. Samanaikaisesti 360° DuPont™ HEPA -suodatin vangitsee epäpuhtaudet kuten siitepölyn ja eläinten karvat.

UV-valo tuhoaa suodattimeen jääneet ilmateitse leviävät bakteerit ja virukset.


Ilmanpuhdistuksen tasot


TruSensin yhdistelmäsuodatin on suunniteltu vangitsemaan mikroskooppiset hiukkaset, VOC-yhdisteet (haihtuvat orgaaniset yhdisteet/kaasut) ja hajut huoneilmasta.

  • Z-2000- ja Z-3000-mallien pestävä suodatin vangitsee suuret hiukkaset kuten pölyn ja eläinten karvat
  • Aktiivihiili poistaa tietyt kaasut ja hajut hengitysilmasta
  • HEPA-suodatin vangitsee jopa 0.3 micronin kokoiset hiukkaset
  • UV-C-desinfiointi vähentää hajua aiheuttavaa kasvustoa suodattimen pinnalla