Trust on tuotemerkki, joka tarjoaa järkeviä ja huokeita lisälaitteita kestävän kehityksen huomioiden. Laaja valikoima kattaa monipuolisesti lisälaitteita ja tarvikkeita päivittäiseen käyttöön. Kansainvälisenä yrityksenä Trustilla on myös paikallinen edustus tukemassa asiakkaitaan. Trust tekee reiluista digitarvikkeista uuden normaalin. Reilua ihmisille. Reilua planeetalle. Reiluilla hinnoilla.

 

Trustin visio

Päivittäiset valintamme merkitsevät oikeasti. Ajaaksemme myönteistä kehitystä
eteenpäin tuotteiden tulee olla reilusti valmistettuja ja saatavilla kaikille.

Trustin päämäärä

Omistautuminen reilujen ja kohtuuhintaisten digitarvikkeiden toimittamiseen
kaikille, jotka tahtovat elää, työskennellä ja viihtyä fiksulla ja hauskalla tavalla.


Trust on tuotemerkki, joka tarjoaa laatua ja huokeita tuotteita yritysmyynnin ohjelmilla, jotka tukevat yrityksesi kasvua

 

Tärkeimmät tuoteryhmät

Trustin valikoima kattaa laajan valikoiman mobiili- ja pc-lisälaitteita ja -tarvikkeita jokaisen yrityksen tarpeisiin.

 

Erityinen yritysvalikoima

Jatkuvasti laajeneva yritystuotteiden valikoima sisältää korkeatasoisia tuotteita kaiken kokoisille yrityksille.

Luontoystävällinen paketointi

Yritystuotteet toimitetaan luontoa säästävissä ja helposti avattavissa ruskeissa laatikoissa

Hintatuki

Joustavuutta isoihin tilauksiin, usean tuotteen yhdistelmätilauksiin ja kampanjoihin joustavalla hinnoittelurakenteella.


Trust Elevate
-ohjelma

Mahdollisuus hyötyä rahallisesti ja muilla eduilla rakentamalla yhteistyötä Trustin kanssa.Trust-valikoima sisältää


Hiiret

Trust tarjoaa laajan valikoiman hiiriä kannettaville ja pöytätietokoneille. Valikoimassa on langallisia ja langattomia malleja sekä ergohiiriä. Kattavasta valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaisen kokoluokan yrityksille.


Näppäimistöt

Trustilla on laaja kattaus erilaisia näppäimistöjä sekä kannettaville että pöytätietokoneille. Valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen yritystarpeeseen.


Kuulokemikrofonit

Trust-kuulokemikrofonit takaavat mukavan käytettävyyden ja selkeän äänentoiston riippumatta siitä tehdäänkö töitä toimistolla vai kotoa käsin.


Webkamerat

Etätyöskentelyyn tarvitaan parannuksia myös kotitoimistolla. Joustavuus ja ammattimaisuus kulkevat käsi kädessä uudenlaisten työtapojen kanssa.


Videotapaamiset

Digiaikakaudella on tärkeää voida luottaa omaan laitteistoon. Trust Iris on palkittu 4K-ultrateräväpiirtoista videokuvaa tarjoava videokokousratkaisu kaikenlaisille yrityksille.


IRIS - palkittu ja kokonaisvaltainen videokokousratkaisu


Trust IRIS on palkittu 4K-ultrateräväpiirtoista videokuvaa tarjoava videokokousratkaisu kaikenlaisille yrityksille. IRIS-videokokousjärjestelmällä mikä tahansa toimisto tai kokoushuone muuntuu täysveriseksi videokokoustilaksi.

  • Vaivaton plug & play -käytettävyys
  • ClearView-teknologia 4K-tarkkuudella
  • 120 asteen laajakuva ClearSound-tekniikalla, joka takaa laadukkaan äänentoiston
  • IRIS sopii kaiken kokoisiin kokoushuoneisiin – isoihin ja pieniin
  • Saumaton yhteensopivuus Barco Clicksharen kanssa

Trustin kestävä kehitys – asialle omistautuminen


Nyt ja tulevaisuudessa Trust haluaa olla merkittävä ja menestyvä yritys, joka huomioi kestävän kehityksen ja yritysten sosiaalisen vastuun. Trustilla reilujen digitarvikkeiden valmistus on uusi normaali. Reilua ihmisille. Reilua planeetalle. Reiluilla hinnoilla. Siksi kirimme kestävän kehityksen pyrkimyksissä ja sitoudumme yhteistyöhön sekä jälleenmyyjä- että valmistajatasolla yhteistyökumppaniemme kanssa taataksemme järkevät tuotteet, tuotannon ja toimenpiteet. Trustilla on myös useita ympäristösertifikaatteja sekä yritystuotteita, jotka toimitetaan luontoystävällisissä ja helposti avattavissa ruskeissa paketeissa. Lue lisää